Managed hosting door True

Investeerder Avedon neemt WCC Group over

 

Avedon Capital Partners heeft een meerderheidsbelang genomen in de WCC Group, een aanbieder van vergelijkingssoftware uit Utrecht. De oprichters, Peter Went en Mark Wegman, behouden een resterend aandeel maar stappen uit de directie. Operationeel directeur Wim Rietdijk is benoemd tot algemeen directeur van WCC. Hij geeft leiding aan de verdere internationale groeiplannen die met het extra kapitaal van de nieuwe eigenaar-investeerder moeten worden verwezenlijkt.

WCC is in 1996 opgericht en biedt matching-oplossingen aan voor de arbeidsmarkt en de ict-beveiligingsmarkt. De technologie wordt al jaren verkocht aan uitzendorganisaties, arbeidsbemiddelaars en vacaturesites. Ook heeft het bedrijf zijn software geschikt gemaakt voor zware biometrische toepassingen, waarvan onder andere douanes afnemers zijn. 

Klanten komen uit het binnen- en buitenland, maar WCC wil wereldwijd verder groeien. Het extra kapitaal wordt gebruikt voor het uitbreiden van de organisatie, het opschalen van r&d-investeringen, het aantrekken van partners en het doen van overnames.   

   

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5905612). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.