Managed hosting door True

Thales gaat detectiemethode RedSocks gebruiken

 

Industriële automatiseerder Thales en RedSocks Security uit Den Haag hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Het ‘cyber security operation centers’ in Huizen gaat de detectiemethode van RedSocks gebruiken in zijn monitoringdienstverlening aan Nederlandse klanten. Deze Malicious Threat Detector haalt vijftigduizend nieuwe threat-indicatoren per uur en is inzetbaar binnen enkele uren, aldus RedSocks.

De gecombineerde oplossing voor cybersecuritysurveillance kan stapsgewijs worden uitgebreid met andere detectiemethodieken, zodat deze aan de specifieke eisen van iedere gebruiker kan voldoen.

Thales Nederland is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en integratie van complexe hightech systemen voor de defensie-, transport- en veiligheidsindustrie zoals radar, command & control, ov-chipkaart, communicatiesystemen en cyberbeveiliging. Thales levert ook crypto-beveiligingsoplossingen voor kritieke infrastructuren voor overheden en defensie, satellietnetwerken, industriële operators en financiële dienstverleners. 

Thales en RedSocks presenteren hun samenwerking op een gezamenlijke stand (01.D088) van Infosecurity in de Jaarbeurs op 2 en 3 november 2016.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5869600). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.