Managed hosting door True

Triple-A security Benelux-distributeur voor WhiteHat

 

cybersecurity

WhiteHat Security, leverancier van oplossingen voor applicatiebeveiliging, werkt samen met distributeur Triple-A security. Het doel is om het marktaandeel en verkoopkanaal in de Benelux uit te breiden.

Triple-A security helpt WhiteHat Security met het uitbreiden van het partnernetwerk in de Benelux-regio en biedt technische en commerciële training rond WhiteHat-oplossingen aan bestaande en nieuwe resellers. De Nederlandse distributeur zal daarnaast rechtstreeks diensten aan gebruikers aanbieden die hen helpen met het implementeren van nieuwe technologieën en het ondervangen van geavanceerde nieuwe bedreigingen. Ook houdt de distributeur de lokale wet- en regelgeving in de gaten, zoals de meldplicht datalekken.

‘WhiteHat moet zijn krachten bundelen met de juiste kanaalpartners om het roer over te kunnen nemen in de dynamische security-markt. Triple-A security heeft in korte tijd vooruitgang geboekt ten aanzien van partners en klanten in de regio. Dit geeft duidelijk blijk van hun motivatie om bij te dragen aan onze groei in de Benelux’, aldus Richard Dobber, vice president sales in de emea-regio bij WhiteHat Security.

Cybersecurity

Distributeur Triple-A security is in 2012 opgericht en is gespecialiseerd in security-oplossingen. Het bedrijf, dat gevestigd is in Tilburg, wordt geleid door directeur Dick Gehéniau. Het richt zich op de implementatie van drie beveiligingsdisciplines binnen netwerkomgevingen: authenticatie, toegang en verantwoording.

WhiteHat Security houdt zich al vijftien jaar bezig met de beveiliging van internetapplicaties. Het combineert technologie met de expertise van zijn wereldwijde Threat Research Center (TRC)-team om oplossingen voor applicatiebeveiliging af te leveren die de risico’s terugdringen en de ontwikkeling van werkelijk veilige applicaties en websites versnellen. Het Amerikaanse bedrijf heeft een hoofdkantoor in Santa Clara in Californië en beschikt daarnaast over regionale vestigingen in de Verenigde Staten en Europa. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5857960). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.