Managed hosting door True

Clavister neemt IAM-partner PhenixID over

 

Voorspelling

Clavister, aanbieder van oplossingen voor netwerkbeveiliging, heeft zijn partner PhenixID overgenomen voor ongeveer zeven miljoen euro. Dit is een leverancier van oplossingen voor identity & access management (iam). De twee bedrijven denken met de overname effectiever te kunnen voorzien in de groeiende vraag naar veilige, geïntegreerde diensten voor het beheer van gebruikersaanmeldingen en -identiteiten.

PhenixID zal als iam-divisie onder eigen naam binnen de Clavister Group opereren. De twee bedrijven zullen gecombineerde oplossingen aanbieden die zijn gebaseerd op de technologie van zowel Clavister als PhenixID. Daarnaast zullen ze gezamenlijk nieuwe oplossingen ontwikkelen.

Beide bedrijven denken met de krachtenbundeling ook beter te kunnen inspelen op de groeiende internet of things (IoT)-toepassingen en de groeiende vraag naar beveiligingsoplossingen hiervoor.

Clavister kocht eerder in 2016 reeds 30,1 procent van de aandelen van PhenixID in. Het zal het resterende belang van 69,9 procent overnemen zodra de overnametransactie officieel is goedgekeurd door de aandeelhouders. Op basis van de overnameovereenkomst krijgen de aandeelhouders van PhenixID een groot belang in Clavister. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5829028). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.