Managed hosting door True

Arrow en NetScout sluiten EMEA-overeenkomst

 

Distributeur Arrow Electronics en cybersecurityspecialist NetScout Systems sluiten een distributieovereenkomst voor 27 landen in de emea-regio. Arrow ECS wordt daarmee Netscouts belangrijkste value added distributeur voor de emea-regio.

Netscout introduceerde onlangs een nieuw internationaal partnerprogramma, Connect 360, voor de distributie van service assurance-oplossingen en portable tools voor netwerkanalyse en trouble shooting. Arrow Electronics is een van de Connect360-partners en is in eerste instantie van plan om een ​​reeks van productfamilies te distribueren die NetScout aan zijn portfolio heeft toegevoegd met de overname van Danaher Corporation’s Communications Business.

In 2015 nam de securityspecialist deze organisatie over waaronder Tektronix Communications, Arbor Networks en delen van Fluke Networks vallen. Arrow gaat de volgende producten van Netscout distribueren: OneTouch, Linkrunner, Linksprinter, Link-Live, Aircheck, Truview, Truview Live Airmagnet en Optiview.

Uitbreiding afzetmarkt

Arrow haalt volgens Bart van Rheenen, managing director Benelux bij Arrow ECS, een innovatieve leverancier aan boord. De organisatie beschikt over oplossingen die gerichte performance monitoring bieden over verschillende platformen. Van Rheenen: ‘Hierdoor verlopen infrastructuurimplementaties een stuk gemakkelijker. Oplossingen voor cloud computing, big data, IoT en security worden steeds belangrijker. De volgende generatie van technologieën via NetScout, zorgt ervoor dat het netwerk en de applicaties, die nodig zijn in deze ‘connected world’, blijven opereren.’

De uitbreiding van de relatie met Arrow stelt Netscout in staat om zaken te doen met veel voormalige partners. ‘Bovendien kunnen we nu gebruikmaken van Arrow’s ervaring op deze markt en ons bereik verdiepen met klanten die anders geen zouden toegang hebben tot onze oplossingen’, aldus Gary Staley, vice-president channel sales bij NetScout.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5747546). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.