Managed hosting door True

Blaud voegt Lookout-oplossing toe aan portfolio

 

Softwarebedrijf Blaud uit Houten gaat de mobile security-oplossingen het Amerikaanse Lookout aan zijn klanten aanbieden. De samenwerking gaat per direct in en de Lookout-oplossing wordt volgens een software-as-a-service-model aangeboden. De samenwerking moet resulteren in een completere mobile security-oplossing.

High-profile cyberaanvallen nemen sterk toe en er zijn steeds meer mobiele werknemers, zegt Gert-Jan Schenk, VP EMEA bij Lookout. ‘Bedrijven zijn daarom in toenemende mate bezorgd over de beveiliging van mobiele apparaten.’ Volgens Blaud-ceo Thierry Lammers kan Blaud zijn relaties een gelaagd beveiligingsconcept bieden met de technologie van Lookout. ‘De oplossing van Lookout sluit naadloos aan bij ons actuele Enterprise Mobility Management portfolio en voegt meer kwaliteit toe aan het beveiligen van bedrijfsgegevens. Met het oog op de wet Meldplicht datalekken die per 1 januari 2016 van toepassing is, is het leveren van effectieve data-beveiligingsmaatregelen voor ons en onze klanten een zeer actueel onderwerp’,  vult Lammers aan.

Blaud biedt in vier fasen (implementatie, adoptie, ondersteuning en innovatie) enterprise mobility-oplossingen aan organisaties binnen onder andere de (centrale) overheid, ministeries, financiële- en zakelijke dienstverleners, industrie en retail. Het bedrijf is onderdeel van de e-office groep en is ruim veertien jaar actief. Schenk denkt dat het track record van Blaud in enterprise mobility het een sterke partner maakt in de Lookout-groeiplannen in Nederland. Hij kijkt er dan ook naar uit om samen met hen de benodigde mobiele beveiliging te bieden aan bedrijven in de hele regio. 

SaaS-model

De oplossing van Lookout wordt volgens het software-as-a-service-model aangeboden. Daardoor is de uitrol snel te realiseren, zeker in combinatie met enterprise mobility management-producten. De producten en diensten rondom Lookout kunnen per direct geleverd worden door Blaud.

Lookout

Het Amerikaanse Lookout opende in november 2015 een kantoor in Nederland. Gert-Jan Schenk sprak met Computable over de nieuwe mobiele-beveiligingsmethoden die de leverancier aanbiedt in 'Geen app-code ongezien met Lookout'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5702888). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.