Managed hosting door True

Nixu opent Benelux-kantoor in Amsterdam

 

Nieuw kantoor

Het Finse securitybedrijf Nixu opent een Benelux-hoofdkantoor in Amsterdam. Het bedrijf helpt organisaties met het ontwikkelen, onderhouden en monitoren van de cybersecurity. Naast het Benelux-kantoor is Nixu vertegenwoordigd in de Haagse Security Delta.

Nixu heeft cybersecurity-consultants in meer dan tien verschillende landen. Het helpt organisaties om processen, procedures en systemen zo optimaal mogelijk te beveiligen. Vandaag opent het een Benelux-kantoor in Amsterdam. Patrick van der Valk, Martin Knobloch, Paul Rose en André Koot (per 1 maart) vormen samen het management team van Nixu Benelux.

Nixu heeft ervaring met banken en verzekeraars, industriële bedrijven, internetbedrijven, overheid en defensie. Het biedt naar eigen zeggen een totaalaanbod op het gebied van cybersecurity, zoals: security governance, risk management, incident response, secure software development, ethical hacking, auditing & compliance en identity en access management. Daarnaast ontwikkelt het nieuwe internationale securitystandaarden voor de telecommarkt, bijvoorbeeld voor 5G.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5694899). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.