Managed hosting door True

Barracuda benoemt channelmanager voor Nederland

 

Barracuda

Barracuda Networks stelt Alain Luxembourg aan als channelmanager voor de Nederlandse markt. Luxembourg wordt verantwoordelijk voor het beheer en de ondersteuning van het bestaande partnernetwerk van Barracuda en de uitbreiding van het kanaal nieuwe partners.

De nieuwe channelmanager van de netwerkleverancier gaat zich richten op het versterken van de relatie met bestaande partners, onder meer door hen te helpen met de ontwikkeling van specifieke business cases en bedrijfsplannen. Daarnaast is het zijn taak om het merk en productaanbod van Barracuda onder de aandacht te brengen bij potentiële Nederlandse partners.

Voor zijn aanstelling bij Barracuda was Luxembourg werkzaam bij Aerohive Networks. Binnen dit bedrijf was hij verantwoordelijk voor het beheer van partners en eindgebruikers in de Benelux.

Luxembourg is blij om in dienst te treden bij een bedrijf met een sterke toekomstgerichte visie. ‘Nederland is een innovatieve markt die volop kansen biedt voor het brede productaanbod van Barracuda. Ik ben dan ook uiterst gemotiveerd om de bestaande partners van ondersteuning te voorzien en het kanaal van Barracuda te versterken door nieuwe partners inzicht te geven in wat Barracuda voor hun onderneming kan betekenen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5652938). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.