Managed hosting door True

Trend Micro zet extra service in als wapen

 

Trend Micro, aanbieder van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten, start een offensief om bedrijven te overtuigen de overstap naar OfficeScan te maken.

Om de migratie naar OfficeScan te stimuleren, biedt Trend Micro via partners en resellers de mogelijkheid voor kosteloze consultancydiensten tijdens het migratieproces. Door deze diensten kunnen bedrijven alle uitdagingen aan bij de vervanging van desktop-virusbescherming. De beveiliging van desktops is cruciaal. De potentiële schade is bij deze apparatuur het grootst vanwege de grote aantallen werkstations die binnen bedrijven in gebruik zijn. Matthieu Brignone, EMEA Marketing Director bij Trend Micro: ’Dit aanbod onderstreept onze betrokkenheid bij partners, resellers en klanten. Partners en resellers kunnen hun omzet verbeteren in een zeer uitdagend economisch klimaat, terwijl bedrijven de schade aan hun netwerken via onze diensten kunnen beperken en kosten voor de opruimactiviteiten na een aanval kunnen terugdringen.’ De nieuwste versie van OfficeScan Corporate Edition 5.5 voor desktops en mobiele systemen, maakt deel uit van de complete productreeks die beveiligingsbeheerders een specifieke aanpak - Outbreak Prevention Policies (OPP) - biedt bij virusaanvallen. Op die manier kunnen beheerders automatisch preventiemaatregelen nemen om bedreigingen te blokkeren, die via de client- of file-server binnenkomen en deze kunnen beschadigen. Het bedenken en uitvoeren van deze aanpak kost minder dan de helft van de tijd die nodig is voor de inzet van een permanente oplossing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5652). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.