Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Promax biedt Security uit de Cloud voor het MKB

 

Promax biedt in samenwerking met IBM middelgrote bedrijven de mogelijkheid om voor de beveiliging van platformen, systemen en netwerken IBM Security QRadar SIEM in te zetten, een bewezen security oplossing voor grote ondernemingen.

Met  IBM Security QRadar SIEM hebben nu ook bedrijven in het mkb een adequaat antwoord op steeds geavanceerdere cyberaanvallen en op strengere wet- en regelgeving omtrent bescherming van persoonsgegevens, zoals Meldplicht Datalekken en de nieuwe Europese privacywet GDPR. Promax is de eerste leverancier in Nederland die het Security Intelligence Platform IBM Security QRadar uit de cloud aanbiedt en het zo beschikbaar maakt voor het midden- en kleinbedrijf (mkb).

QRadar monitort als SIEM oplossing (Security Incident & Event Management) continu de activiteiten, data en het netwerkverkeer op alle apparaten en applicaties van een organisatie en biedt zo vrijwel realtime inzicht in eventuele aanvallen en zelfs aanstaande bedreigingen. Het is een intelligente oplossing die direct afwijkingen detecteert en snel inzetbaar is. QRadar brengt dankzij geavanceerde analytische mogelijkheden grote hoeveelheden data terug tot die paar incidenten die er werkelijk toe doen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5634665). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.