Managed hosting door True

Lancom stelt DCB aan als Benelux-distributeur

 

De Duitse producent van netwerkoplossingen Lancom Systems vermarkt zijn producten in Nederland, België en Luxemburg via de value-added distributeur DCB. Hierdoor krijgt Lancom bredere toegang tot de internationale it-beveiligingsmarkt en kan het nieuwe systeemleveranciers en klanten bereiken voor zijn ‘Made in Germany’-netwerkproducten.

DCB neemt het volledige scala aan Lancom-producten op in zijn portfolio. Dit omvat de vpn-routers die gecertificeerd zijn door het Duitse federale bureau voor informatiebeveiliging en voldoen aan de Common Criteria, de standaard vpn- en draadloze lan-producten, de switches en de Electronic Shelf Label-oplossingen (ESL).

Peter Hoekstra, directeur van de internationale verkopen bij Lancom Systems, benadrukt de kansen die deze samenwerking biedt. ‘DCB heeft een uitstekende reputatie in de branche met jarenlange ervaring in it-beveiliging. Het bedrijf heeft uitstekende referenties en contacten. De samenwerking met DCB is een nieuwe stap in het versterken van onze positie in de groeiende Europese it-beveiligingsmarkt en het gezamenlijk positioneren als it-beveiligingsspecialisten.’

Dick Gehéniau, managing director van DCB Nederland, is ook enthousiast over de samenwerking. ‘Wij kozen voor de Lancom-beveiligingsoplossingen vanwege de hoge kwaliteit van andere Duitse it-beveiligingsproducten en de positieve ervaringen de we daarmee hadden. De Lancom-producten stellen partners in staat om klanten betrouwbare allround-oplossingen te bieden voor draadloos lan en vestigingsconnectiviteit. Daarnaast hebben klanten in het bijzonder belangstelling voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wireless e-paper.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5600615). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.