Managed hosting door True

Sophos neemt Reflexion Networks over

 

De Britse ict-beveiligingsspecialist Sophos heeft het Amerikaanse Reflexion Networks overgenomen, een leverancier van cloudgebaseerde e-mailbeveiliging, archivering, e-mail-encryptie en zakelijke continuïteitsdiensten. De overname stelt Sophos in staat om cloudgebaseerde e-mailbeveiliging toe te voegen aan Sophos Cloud, het webgebaseerde beheerportaal van het bedrijf uit Oxford.

Reflexion Networks biedt een portfolio van cloudgebaseerde (e-mail-)beveiligingsproducten, waaronder het anti-spam en -virussoftwarepakket Reflexion Total Control. Sophos gaat de producten opnemen in zijn Sophos Cloud, een online portaal met tools voor endpoint-beveiliging, mobile device management en beveiliging, serverbeveiliging en 'application whitelisting'.

Reflexion Networks is gehuisvest in Woburn (Massachusetts). Het heeft wereldwijd zo'n zeventienduizend klanten en circa tweeduizend partners. Verkoop gaat 100 procent via het kanaal, net als Sophos.

Whitepaper

Met de alsmaar toenemende hoeveelheid en complexiteit van cybercrime heeft een collaboratieve omgeving in de cloud behoefte aan een nieuw model voor veiligheid. Een model dat content en data centraal stelt en dat omringt met strenge controle voor autorisatie- en identiteitsmanagement en apparaat & app-veiligheid. Dit whitepaper legt dit model van cloudgebaseerde 'content security' uit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5410491). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.