Managed hosting door True

125 procent winst in 2004 voor Panda

 

Panda Software Benelux rapporteert over 2004 een stijging van de omzet met 82 procent en een stijging van de winst met 125 procent.

'We hebben ons fundament in de Benelux markt verbeterd,' zegt Ruud Groeneboer, managing director Panda Software Benelux. 'Onze operationele kosten zijn sterk gereduceerd. Met de focus op onze nieuwe strategische producten, zoals de TruPrevent Technologie, de Gatedefender 8000 serie en Webadmin, hebben we een tactische voorsprong op onze directe concurrenten.'
 
Een optimalisering van de back-office activiteiten en een uitbreiding van de human resources creëert de verwachting dat de groei zich in 2005 verderzet.
 
Eind april wordt het Panda partnerprogramma gelanceerd in de Benelux. 2 nieuwe account managers, met elk een eigen focus, gaan dit programma promoten en de grenzen van de Panda business verleggen en uitbreiden.
 
Met Maria Penedo Cumplido haalde Panda Software Benelux een ervaren account manager binnen.  Ze startte haar carrière  bij Kaspersky en zorgde er mee voor dat dit bedrijf vaste voet aan grond kreeg op de Nederlandse markt.  'De security-markt is momenteel één van de meest dynamische sectoren in de ICT-wereld en biedt volop uitdagingen voor Panda Software,’ zegt Penedo Cumplido. ‘Ik kan me erg vinden in het complete assortiment security-oplossingen, de strategie en de partnerbenadering van Panda Software Benelux.'  Penedo Cumplido stelt als eerste focus een verdere uitbouw van het bestaande resellerkanaal en een verhoging van het serviceniveau naar de Panda partners. 

Ook voor de retailmarkt werd een nieuwe account manager aangeworven. Natascha Dewolf zal instaan voor het uitbreiden en verdiepen van de verkoop en de services voor de retailgerichte Panda partners in de Benelux. Zij deed ervaring op bij TechData als sales promotor en bij Intel als retail channel representative voor België en Luxemburg. Natascha Dewolf: 'Na deze verschillende ervaringen op de retailmarkt, was het tijd voor iets nieuws.  Panda Software Benelux zet met het nieuwe Panda Partner Programma een stap in de toekomst van het bedrijf en ik wil hier graag aan meebouwen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/526681). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.