Managed hosting door True

Mozilla gaat onveilige verbindingen bannen

 

Mozilla, de organisatie achter de populaire Firefox-browser, gaat de onveilige http-verbindingen uitbannen. De organisatie legt de focus op de ontwikkeling voor veilig internet. Aanleiding hiervoor is dat https wordt gezien als het beste verbindingssysteem voor internet.

Mozilla gaat een veilig internet creëren. Dit doet de organisatie door de onveilige verbindingen te verbannen. Daarnaast willen ze nieuwe functies toevoegen. Het is nog niet bekend wat deze functies zijn of wanneer deze op de markt komen. Dat gaat Mozilla eerst overleggen met de community.

Een tweede stap voor de veilige verbinding is het geleidelijk afnemen van functies die werken op een onbeveiligde verbinding. Door deze functies te verwijderen zullen waarschijnlijk websites niet meer toegankelijk zijn. Mozilla wil daarom de schade monitoren en in balans brengen met het veiligheidsvoordeel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5262778). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.