Managed hosting door True

Cam IT Solutions biedt GGZ Delfland private cloud

 

Cloudplatformleverancier Cam IT Solutions in Nieuwegein gaat voor GGZ Delfland een cloudplatform inrichten. De overeenkomst is gesloten op basis van co-sourcing: Cam IT Solutions beheert het platform en GGZ Delfland is verantwoordelijk voor de werkplekken en applicaties. Het contract geldt voor minimaal drie jaar; daarna is de contractduur variabel. Door over te stappen naar het Camcube Cloud-platform van Cam IT Solutions verwacht de geestelijke gezondheidsinstelling een veilige en stabiele omgeving te kunnen gebruiken die ook geschikt is voor web- en mobiele applicaties.

Dankzij de implementatie van de Camcube zijn de technische onderdelen van de NEN7510-norm op het gebied van informatiebeveiliging binnen de zorgsector direct te implementeren.

De gegevens van de zorginstelling zijn centraal beschikbaar vanuit de private cloud van Cam IT Solutions en verlaten de organisatie in principe niet, ook als een gebruiker werkt op een tablet of smartphone, of ander eigen apparaat. Hiermee voldoet de omgeving aan de NEN7510-norm op het gebied van informatiebeveiliging, aldus beide partijen.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5238684). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.