Managed hosting door True

Spie-tak Novisec neemt Secure 4 U over

 

Meldkamer-inrichting door Novisec

Novisec Security Systems, onderdeel van de Franse technisch dienstverlener Spie, heeft de bedrijfsactiviteiten en het personeel van Secure 4 U overgenomen. Dit bedrijf uit Weert levert bewakings-, beveiligings- en meldkamersystemen. Met de overname versterkt Novisec zijn positie op deze markt in Limburg. Het bedrijf uit Roermond ontwerpt, installeert en onderhoudt hoogwaardige beveiligingsinstallaties op het gebied van inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, ontruimingssystemen, toegangscontrole, cctv-installaties en zorgsystemen.

Tot de klantenkring van Novisec behoren zowel klanten uit de industrie, utiliteit, overheid, hotelbranche en horeca en detailhandel alsook particulieren.

Spie Nederland, onderdeel van de Franse Spie-groep, telt meer dan 2600 werknemers en heeft een bruto-omzet van 416 miljoen euro. Naast installatie- en ingenieurswerk is het bedrijf ook actief in de ict-sector. Het geeft bijvoorbeeld advies over onderhoud en bouw van softwaresystemen voor de ondersteuning van de inspectie en het onderhoud van installaties en netwerken.

In 2012 nam Spie nog kabellegger Gebr. van der Donk uit Oss (180 medewerkers) over. Dit bedrijf legt ondergrondse infrastructuren aan, zoals kabelnetwerken voor data-, telecommunicatie en kabeltelevisie, maar ook voor energie en water in de recreatiesector. Een jaar later kocht Spie van KPN dochteronderneming Infrastructure Services & Projects (zeshonderd man). Dit onderdeel richt zich op installatie, beheer en onderhoud van bedrade en draadloze communicatie-infrastructuren voor data en voice-connectiviteit en datacenters op locatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5237238). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.