Managed hosting door True

CSN Groep neemt Innosys ICT over

 

Handen schudden

Innosys ICT uit Amsterdam is onderdeel geworden van de CSN Groep. Bij de in 1994 opgerichte it-dienstverlener werken circa twintig man. Innosys ICT richt zich op het midden- en kleinbedrijf en bedient met name klanten in het segment tien tot tweehonderd werkplekken met beheer- en beveiligingsdiensten. Het bedrijf is vooral actief in de zakelijke en financiële dienstverlening, de zorg en de detailhandel. Voor CSN Groep past de overname in de strategie om landelijk verder te groeien als it-dienstverlener.

Voorlopig blijft Innosys ICT onder eigen naam opereren. Het bedrijf kent CSN Groep al langer. Sinds maart 2014 maakt het gebruik van het cloud-platform van CSN.

CSN Groep heeft kantoren in Leusden, Rotterdam en Groningen. Recent kondigde het bedrijf aan de onderdelen Net Services Nederland, Smart IT Services en Datacenter Services te bundelen. De ondernemingen CAD Services Nederland en Craneo blijven onder eigen naam actief.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5236391). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.