Managed hosting door True

SecureLink beveiligt ICT hoofdkantoor Bol.com

 

WTC Papendorp

Onlinewinkel Bol.com heeft SecureLink opdracht gegeven voor de bouw van de it-beveiliging en netwerkinfrastructuur in het nieuwe hoofdkantoor op bedrijfsterrein Papendorp in Utrecht. De it-beveiligingsdienstverlener uit Sliedrecht zet hiervoor onder meer componenten van Juniper Networks in en zijn eigen ict-beveiligingsdienst Managed Security Service Secureprotect. SecureLink is sinds 2013 betrokken als beveiligingsexpert voor de ict-architectuur van de webwinkel.

De nieuwe opdracht komt voort uit de eerdere betrokkenheid bij de inrichting van de ict-beveiliging voor de nieuwe datacenteromgeving van Bol.com. De webwinkel ging begin april van dit jaar live met deze eigen datacenterinfrastructuur. Bol.com wil met zo'n eigen omgeving flexibel en schaalbaar met de groei om kunnen gaan. SecureLink is sinds 2013 betrokken bij de architectuur en inrichting van dit datacenter.

Het ontwerp van deze datacenteromgeving is gebaseerd op een routing-, application delivery-, security- en access-laag met als belangrijkste eigenschappen een goede integratie tussen de verschillende onderdelen en eenvoudig beheer van de gehele architectuur. SecureLink heeft de architectuur gebaseerd op componenten van Juniper Networks en F5 Networks, in combinatie met 24/7 uur dienstverlening van SecureLink.

WTC

De verhuizing van Bol.com van de Keulsekade in Utrecht (industrieterrein Cartesiusweg) naar WTC Papendorp staat gepland voor het einde van dit jaar. Bol.com huurt twee van de zes gebouwen, een vergadercentrum en een restaurant. WTC Papendorp is het oude hoofdkantoor van Capgemini.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5207171). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.