Managed hosting door True

Pim Takkenberg komt over van AIVD

Northwave wijzigt aansturing van organisatie

 

Pim Takkenberg

Pim Takkenberg

Northwave Cyber Security heeft wijzigingen aangebracht in het managementteam. Ceo Steven Dondorp van de Northwave Group stelt Pim Takkenberg aan als directeur om leiding te geven aan de Cybersecurity-divisie van Northwave in de Benelux. Takkenberg is afkomstig van de AIVD en de nationale digitale recherche van de politie, waar hij het Team High Tech Crime vorm heeft gegeven.

Dondorp draagt de leiding van Northwave Cyber Security over aan Takkenberg. Hij blijft zelf ceo van de Northwave Group. Takkenberg neemt in zijn functie als business unit manager Northwave Cybersecurity de verantwoordelijkheid over van interim manager Ewoud Smit. Tezamen met Fook Hwa Tan, directeur business security Nederland, vormen zij het managementteam van Northwave.

De wijzigingen in de aansturing van Northwave moeten zorgen voor uitbreiding van het dienstenaanbod op het gebied van business- en cybersecurity. Takkenberg wordt verantwoordelijk voor het uitdragen van de aangescherpte strategie. Hij gaat zich vooral richten op cyberbedreigingen als cybercrime, malware, bedrijfsspionage en digitaal vandalisme.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5175398). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.