Managed hosting door True

Argent koopt B-Able uit joint venture

 

Overname

Securityadviseur Argent Consulting koopt B-Able uit de joint venture B-Able Argent Consulting, die beide bedrijven vorig jaar gestart zijn. Tegenvallende resultaten zijn voor Argent de aanleiding om de samenwerking te verbreken. Argent continueert alle lopende contracten en gaat met de 'ex-joint venture' verder onder de eigen naam.

Vorig jaar leek het erop dat B-Able Argent had overgenomen, maar dit is niet juist. Volgens Argent-ceo Don Eijndhoven is er destijds geen geld van handen gewisseld en was er sprake van een joint venture. ‘Deze samenwerking is nu dus ontbonden en wij hebben de joint venture B-Able Argent Consulting overgenomen om lopende contracten te continueren.’

Reden voor de breuk zijn verschillen van inzicht op managementniveau. Zo was er teveel overlap tussen beide organisaties op het gebied van vaardigheden en dienstverlening op het gebied van cybersecurity en informatiebeveiliging. Daarom koopt Argent nu B-Able uit. Het Argent Consulting-merk zal naar buiten toe worden uitgedragen en het bedrijf komt met nieuwe en aangepaste producten en diensten in de wereldwijde cybersecuritymarkt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5093203). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.