Managed hosting door True

Trend Micro en Nutanix gaan samenwerking aan

 

Samenwerken

Securitysoftwareleverancier Trend Micro en virtualisatiespecialist Nutanix gaan samenwerken op gebied van virtual desktop infrastructure, private clouds en servervirtualisatie. De bedrijven willen via de samenwerking Nederlandse organisaties beter ondersteunen met de beveiliging van virtuele omgevingen en storage. Beide bedrijven werken al samen in projecten van bijvoorbeeld Nederlandse gemeenten en grote retailers.

De samenwerking zal in eerste instantie gericht zijn op de gezamenlijke aanpak van vraagstukken bij Nederlandse organisaties. Daarnaast is het delen van kennis met Nederlandse organisaties een belangrijk speerpunt. Beide partijen zullen samen optrekken bij verschillende events zoals Let’s talk about it, een kennisplatform voor security-specialisten. Daarnaast zal Nutanix diverse gastblogs schrijven op blog.trendmicro.nl.

‘Daar waar we als Trend Micro op een innovatieve manier security van virtuele machines naar de hypervisor-laag hebben gebracht, verschuift Nutanix storage van de fysieke naar de virtuele omgeving’, zegt Tonny Roelofs, country manager van Trend Micro Nederland. ‘Beide technologieën hebben hetzelfde resultaat: eenvoudig beheer en optimalisatie van de performance van virtuele datacenter-omgevingen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5086298). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.