Managed hosting door True

Securelink koopt virtualisatiespecialist Raido

 

Handen schudden

De Belgisch/Nederlandse ict-security- en netwerkintegrator Securelink neemt een meerderheidsbelang in de virtualisatiespecialist Raido. Met name de expertise van dit Antwerpse bedrijf op het vlak van applicatie- en desktopvirtualisatie vormt voor Securelink een belangrijke toevoeging. Het bedrijf zegt met Raido's expertise in staat te zijn de integratie van netwerk- en beveiligingsfuncties op en binnen gevirtualiseerde omgevingen goedkoper en efficiënter uit te kunnen voeren.

Raido blijft een zelfstandige entiteit binnen Securelink. Het bedrijf bedient klanten als busbedrijf De Lijn, provincie Antwerpen, Sita Suez en BNP Parisbas Alpha Credit.

Het ict-beveiligingsbedrijf heeft ambities om flink te groeien in de Benelux. Securelink, waar ruim honderdvijfentwintig man werken en de omzet op zo'n 45 miljoen euro ligt, haalde begin 2013 Indufin als investeerder binnen. Met het aangetrokken kapitaal van deze Belgisch-Luxemburgse investeringsmaatschappij wil Securelink in de Benelux extra personeel aantrekken en acquisities doen.

Vorig jaar kocht het al ISSX, een bedrijf uit Amersfoort dat aan ethisch hacken doet en analyses maakt van de beveiligingskwetsbaarheden binnen een ict-omgeving. ISSX opereert inmiddels onder de naam Securelabs binnen de Securelink-groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5051227). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.