Managed hosting door True

Veeam en NetApp beveiligen samen back-ups

 

Veeam Software en leverancier van back-up oplossingen Netapp kondigen een samenwerking aan. Backup & Replication van Veeam software wordt geïntegreerd in Netapp's back-up software Snapshot, SnapMirror en SnapVault. Met de samenwerking richten de leveranciers zich op de de beveiliging van back-ups van virtuele server-omgevingen.

Veeam benadrukt dat het beschermen van data binnen het moderne datacenter steeds meer afhankelijk wordt van de integratie in virtualisatie-technologie. Volgens de leverancier kijken klanten steeds vaker naar het gebruik van snapshots om de efficiency van hun opslag te verhogen en kosten te besparen. Bovendien willen ze meer halen uit hun back-upgegevens.

Met Netapp Snapshot kan de productie-omgeving iedere vijftien minuten geback-upt worden naar een andere opslagplaats zonder dat het invloed heeft op de prestaties.

De integratie met Netapp Snapshot, Snapmirror en Snapvault zal opgenomen worden in Veeam Backup & Replication V8, dat in de tweede helft van 2014 op de markt komt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5050557). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.