Managed hosting door True

SurfControl, Celestix en Microsoft samen in security

 

SurfControl, leverancier van web- en e-mail filteroplossingen voor organisaties, heeft een samenwerkingsverband gesloten met Celestix Networks en Microsoft om bedrijven te voorzien van complete internetbescherming op een geïntegreerde security appliance.

Celestix MSA Appliances die zijn gebouwd op Microsoft Internet Security en Acceleration Server (ISA) 2004 worden nu voorzien van een voorgeladen SurfControl Web Filter, waarmee een geavanceerde applicatielaag-firewall, Virtual Private Network (VPN) en webcache oplossing wordt geboden. De SurfControl/Celestix oplossing stelt klanten in staat hun beveiliging te verbeteren en hun ICT-voorzieningen te benutten met een geïntegreerde security appliance.

SurfControl Web Filter for Celestix MSA Appliances wordt gevoed door de meest uitgebreide content database in de industrie die meer dan negen miljoen websites in 45 categorieën omvat, inclusief de beschermingscategorieën die het doelwit vormen van de nieuwe internetbedreigingen die steeds meer opduiken. De oplossing stelt klanten in staat hun Internet filterregels eenvoudig of heel fijnmazig te implementeren, naar gelang hun behoefte. Organisaties hebben de flexibiliteit om de filtering tot op het niveau van de gebruiker aan te passen per categorie, website, directory of pagina, inclusief drempelwaarden voor tijd en bandbreedte. SurfControl Web Filter stelt organisaties ook in staat bescherming te bieden aan alle gebruikers, inclusief mobiele medewerkers en medewerkers op andere locaties, ongeacht of ze toegang hebben via een inbelverbinding, breedbandaansluiting of draadloos.

Op appliances gebaseerde security oplossingen zoals Celestix MSA bieden een optimale netwerk performance, vereenvoudigd beheer en zijn direct inzetbaar, zodat klanten verzekerd zijn van de snelst mogelijke bescherming van hun onderneming. De Celestix MSA Appliance met SurfControl Web Filter voor Celestix MSA software zal in voorjaar 2005 beschikbaar zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/497789). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.