Managed hosting door True

Verint koopt Victrio om fraude- en risicoanalyse

 

Overname

Softwareleverancier Verint Systems neemt voor een onbekend bedrag Victrio over, een leverancier op het gebied van fraudepreventie en identiteitsauthenticatie. De combinatie van Verint en Victrio zorgt voor een complete set van toonaangevende spraakbiometrie- en voorspellende analytics-oplossingen, gecombineerd met klantgerichte workforce optimization-software. Dit versterkt de positie van Verint in fraude- en risicoanalyses.

Risicomanagement, fraudepreventie en identiteitsauthenticatie staan bij steeds meer organisaties hoog op de agenda. Het beschermen van de identiteit en de privé-informatie van consumenten wordt steeds belangrijker en daarom investeren bedrijven wereldwijd in technologie en diensten die risico’s verminderen, fraude terugdringen, fraudegerelateerd verlies verlagen en de klantervaring verbeteren. Dat alles met het gelijktijdig terugdringen van operationele contactcenterkosten.

De oplossingen van Victrio combineren een nieuwe-generatie ‘passieve’ spraakbiometrie met voorspellende analysemogelijkheden. Die zijn in staat om accuraat fraudeurs te detecteren en klanten te authenticeren zonder onderbreking van het gesprek. De biometrieoplossing is ideaal voor grote financiële instellingen, zoals (zaken)banken, creditcardtuitgevers, serviceproviders en organisaties die zich bezighouden met fraudedetectie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4923587). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.