Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TecHarbor brengt Covertix in Europa op de markt

 

Security start-up TecHarbor heeft een samenwerking gesloten met Covertix, leverancier van software voor databescherming. Het contract geldt voor heel Europa.

Covertix is een nog jonge speler in markt voor databescherming. De analisten van IDC beoordelen het bedrijf sinds enige tijd als ‘een organisatie om in de gaten te houden’; iets dat met de groeiende klantenlijst met verschillende grote namen erop, wordt onderschreven

Covertix levert onder andere SmartCipher, een toepassing voor toegangbeheer op bestandsniveau die vertrouwelijke documenten en andere data beschermt door mee te reizen met het bestand zelf. Op die manier maakt het niet uit waar een bestand zich bevindt - zelfs buiten de organisatie blijft dezelfde beveiliging van kracht.

De toepassing voorziet digitale informatie van een tag op basis van bestandsinhoud en -context. Hiermee worden bestanden continu beveiligd en zijn ze te traceren. Op die manier blijven de bestanden optimaal beschikbaar en toegankelijk, waar ze ook worden gebruikt.

Met de oplossingen van Covertix hoeven organisaties zich niet langer druk te maken over bescherming van gegevens, maar ook niet meer waar die gegevens zich bevinden. Of het nu in de cloud is, op eigen systemen, laptops of smartphones, dezelfde toegangsrestricties blijven gelden. De oplossingen worden momenteel veel gebruikt in organisaties die met gevoelige data werken of aan strenge regelgeving moeten voldoen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4910651). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.