Managed hosting door True

Computable deelt kennis tijdens Infosecurity

 

microfoons persconferentie nieuws

De ict-vaktitel Computable richt bij de vakbeurzen Infosecurity, Storage Expo en het Tooling Event een news room in. Gedurende deze tweedaagse vakbeurzen op 30 en 31 oktober 2013 in de Jaarbeurs Utrecht vinden in de Computable-studio rondetafeldiscussies plaats die door bezoekers live kunnen worden gevolgd. De website Computable.nl doet verslag van de discussies.

De ict-vaktitel Computable houdt tijdens de vakbeurzen vijf rondetafeldiscussies in zijn nieuwsstudio in stand E140. Tijdens deze kennissessies komen populaire onderwerpen aan bod als cloudbeveiliging, flash-storage en hulpmiddelen die werknemers in staat stellen te werken met hun eigen apparatuur, ook wel bring your own device (BYOD).

Aan tafel zitten telkens vier Nederlandse Computable-experts die hun sporen hebben verdiend in de ict-praktijk. De gesprekken worden geleid door Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum. Welke experts aan tafel zitten, wordt binnenkort op Computable.nl bekend gemaakt.

De sessies vinden op beide beursdagen plaats. Tijdens de eerste dag staan de onderwerpen beveiliging, cloud en opslag op de agenda. Op de tweede dag zijn dat opslag in het datacenter en beheer. Beursbezoekers kunnen zich kosteloos aanmelden voor de sessies. Registreer je nu via Computable voor een gratis toegangskaart voor de beurs.

Stand E140

De Computable-stand E140 is gelegen aan het cateringterras dat diagonaal tegenover de ingang van de beurshal ligt. Kijk hier voor meer informatie over InfosecurityStorage Expo en Tooling Event

Programma Computable Expert-sessies

Woensdag 30 oktober 2013
11.00 uur Hoe krijg ik security op de business-agenda?
13.30 uur Cloudsecurity
15.00 uur Waarom en wanneer kiezen voor flash-storage?

Donderdag 31 oktober 2013
11.00 uur Cloudstorage en de rol van het datacenter
13.30 uur Beheertools voor BYOD en mobiel werken?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4801726). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.