Managed hosting door True

Vakbeurzen staan in teken van ICT op aanvraag

 

Infosecurity 2013

De ict-vakbeurzen InfoSecurity, Storage Expo en het Tooling Event worden dit jaar gehouden op 30 en 31 oktober 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht. De drie beurzen staan dit jaar in het teken van ict op aanvraag. Het thema verwijst naar de trend waarbij ict-afdelingen en -leveranciers eindgebruikers applicaties en informatie direct op aanvraag moeten bieden. Computable is tijdens het tweedaagse evenement aanwezig met een newsroom.

Beursorganisator van de drie vakbeurzen VNU Exhibitions stelt dat deskundigen verwachten dat ict op aanvraag het meest indringende model voor bedrijfsbrede informatieverwerking wordt in de komende jaren. De verwachting is dat dit model het binnen twee tot vier jaar volwassen zal worden, stelt de beursorganisator op zijn site. ‘De business vraagt een snelle proactieve houding vanuit de organisatie, omdat de business zelf ook niet altijd in staat is om ver vooruit te kijken. In feite moet de organisatie namelijk niet de business bijhouden, maar de vraag vanuit de markt.’

Naast de drie vakbeurzen waar ict-aanbieders en -dienstverleners hun aanbod tonen, loopt er gelijktijdig een breed en gevarieerd inhoudelijk programma. De belangrijkste spreker is dit jaar onderzoeksjournalist  Brenno de Winter die uitlegt waarom ict’ers niet kunnen beveiligen. Andere sprekers zijn KPMG-partner Edo Roos Lindgreen van KPMG, senior alliances systems engineer Jan Smit van VMware, Gert Brouwer van Brouwer Consultancy en Computable-expert Aad Brinkman van Aranea over ‘Beestachtig veranderen’.

Gratis toegankelijk

De toegang tot de ict-vakbeurzen InfosecurityStorage Expo en Tooling Event is gratis voor wie zich via Computable registreert.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4801707). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.