Managed hosting door True

Kaseya lijft BYOD-beveiliger Rover Apps in

 

Leverancier van systeembeheersoftware Kaseya heeft Rover Apps overgenomen. Dit is een Amerikaanse maker van cloud software voor het beveiligen van documenten en data op mobiele apparatuur. Daarbij kan de software zowel persoonlijke gegevens als bedrijfsdata gescheiden bewaken. Volgens Kaseya is de software van Rover Apps dan ook bijzonder geschikt voor 'bring your own device' (byod)-beveiliging.

Rover wordt per direct omgekit naar een Kaseya-oplossing en naar verwachting dit lopende kwartaal nog aangeboden aan klanten en partners van Kaseya. 

Rover Apps ontwikkelt software die privé-apparatuur koppelt aan bedrijfsgegevensbronnen zonder gebruik te maken van vpn's, firewall-reconfiguratie of zeer strikt device management. Het bedrijf isoleert zakelijke informatie middels zogeheten 'secure container suite apps'. Pas als een gebruiker zo'n beveiligde container in wil, is authenticatie vereist.

Nieuwe koers

Kaseya nam begin juli ook al Zyrion over, een aanbieder van beheeroplossingen voor cloud- en it-servicemonitoring. Het Amerikaanse softwarebedrijf kreeg in juni een nieuwe aandeelhouder - de investeringsmaatschappij Insight Venture Partners - en Yogesh Gupta (ex-CA) als nieuwe president en ceo van Kaseya. Onder zijn leiding en met het extra kapitaal wil Kaseya een gooi doen naar de nummer één-positie als leverancier van it-beheermanagementsoftware in het midden- en kleinbedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4777152). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.