Managed hosting door True

Securelink stelt Nederlandse directeur aan

 

Jeroen Roosien

Ict-security- en netwerkintegrator Securelink heeft voor de Nederlandse organisatie Jeroen Roosien als algemeen directeur aangesteld. Het betreft een nieuwe functie voor het dragen van de eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van Securelink in Nederland. Het ict-bedrijf breidt flink uit op de Nederlandse markt en wil daarom de leiding versterken. Roosien, afkomstig van Tele2, neemt een aantal taken over van de commercieel directeur.

Roosien was bij Tele2 verantwoordelijk voor Customer Operations in de zakelijke markt met een team van honderdvijftig medewerkers. Hij stelt dat hij Securelink al uit de markt kende en onder de indruk is wat de Belgisch/Nederlandse ict-dienstverlener de laatste jaren heeft neergezet in de Benelux. zowel Nederland als België.

Marco Barkmeijer, medeoprichter van Securelink Nederland: 'Het aantrekken van Jeroen Roosien als general manager voor Securelink Nederland is een logische volgende stap voor de groei van onze organisatie. Zo borgen we, bij verdere groei, de kwaliteit van onze dienstverlening naar onze relaties.'

Securelink, waar zo'n honderd man werken, haalde in januari Indufin als investeerder binnen. Met het aangetrokken kapitaal van deze Belgisch-Luxemburgse investeringsmaatschappij wil Securelink in de Benelux extra personeel aantrekken en acquisities doen. Afgelopen mei kondigde het bedrijf aan ISSX over te nemen, een bedrijf uit Amersfoort dat aan ethisch hacken doet en analyses maakt van de beveiligingskwetsbaarheden binnen een ict-omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4772040). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.