Managed hosting door True

F5 kiest Westcon als wereldwijde distributeur

 

F5 Networks, specialist in application delivery networking, heeft Westcon Group benoemd tot eerste wereldwijde distributeur. Dankzij de nieuwe overeenkomst kunnen F5 en Westcon wereldwijde programma's bieden voor traditionele partners, MSP's en cloud-aanbieders die multinationaal actief zijn. Door een sterkere focus op security kunnen F5-partners bovendien via deze samenwerking beter inspelen op wereldwijde marktontwikkelingen.

Westcon is een value-added distributeur van oplossingen voor unified communications, netwerkinfrastructuur, datacenters en security met een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde resellers. Het bedrijf was eerder al actief als F5-distributeur in de regio's America's, emea en gedeeltelijk Asia Pacific. Vanaf vandaag wordt dat dus uitgebreid naar vele andere landen en start een nog nauwere strategische samenwerking. F5 krijgt hierdoor beter zicht op ontwikkelingen die van toepassing zijn op bedrijven die wereldwijd actief zijn.

Ondersteuning wereldwijde partners

F5 kan dankzij de uitbreiding wereldwijde initiatieven beter stroomlijnen en distributielijnen samenvoegen. Daarnaast zullen programma's worden opgestart die partners beter ondersteunen en tegemoet komen aan wensen van multinationale klanten. Ten slotte kunnen middelen wereldwijd ingezet worden en hebben investeringen een groter bereik.

Rene Oskam, director sales F5 Benelux: 'Bedrijven werken steeds internationaler en verwachten dat onze partners ze kunnen ondersteunen met wereldwijde programma's. Cloud en service providers willen een gestandaardiseerde aanpak om wereldwijd allerlei soorten gebruikers te bedienen. Dankzij de samenwerking met Westcon kunnen we deze partijen nu nog beter tegemoet komen.'

'We zijn er trots op dat we werken met vooraanstaande technologieleveranciers om de grootste it-uitdagingen aan te gaan', zegt Willem de Haan, vice president van de security-divisie van de Westcon Group emea. 'Bedrijven komen naar ons wanneer het gaat om het stabieler en veiliger maken van hun netwerkomgeving. Die partijen kunnen nu profiteren van de wereldwijde ondersteuning voor F5's oplossingen voor security en application delivery networking.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4543363). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.