Managed hosting door True

McAfee integreert Move in VMware vShield

 

Securityleverancier McAfee, onderdeel van Intel, heeft zijn Management for Optimized Virtual Environments (Move)-platform geïntegreerd in VMware vShield Endpoint. Hierdoor kunnen VMware-gebruikers voortaan on-demand scans van virtuele machines laten afhandelen door de virtuele security-appliance, een virtuele offload-server, van McAfee. Hiervoor is geen McAfee-agent meer nodig op de virtuele machines, wat de implementatie van Move op VMware eenvoudiger maakt.

McAfee Move heeft tot doel beveiligingsoplossingen te bieden die zijn geoptimaliseerd voor virtuele omgevingen. De integratie met VMware vShield Endpoint zorgt voor optimale prestaties van de virtual desktop infrastructure (vdi) en virtuele serveromgevingen die gebaseerd zijn op VMware-technologie.

Met de koppeling met VMware denkt McAfee dat de beveiliging in het datacenter goed ingeregeld is. De securityleverancier meent dat in deze nieuwe vorm van virtuele beveiliging opgaat voor gedeelde bronnen, met optimale prestaties en tegen een lagere prijs. McAfee gaat daarom de komende tijd meer producten uitbrengen die aansluiten op het Move-platform.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4488650). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.