Managed hosting door True

SafeNet neemt Cryptocard over

 

Securityleverancier SafeNet neemt Cryptocard, leverancier van cloud-gebaseerde authenticatieoplossingen, over. Door de overname verbreedt en verdiept SafeNet zijn klantaanbod van authenticatie- en cloud-diensten. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

SafeNet breidt met de overname van Cryptocard zijn authenticatieportfolio sterk uit. Bedrijven en serviceproviders profiteren hierdoor van een geavanceerd ‘authentication as a service'-aanbod. Het Cryptocard-platform biedt mobiele, telecom- en it-serviceproviders en -systeem integratoren de mogelijkheid om snel authenticatie als dienst en authenticatieoplossingen aan hun eindgebruikers te leveren. Door de Fully Trusted Authentication Solutions van SafeNet te combineren met het Blackshield Cloud-platform van Cryptocard hebben SafeNet-klanten in de gehele wereld toegang tot veilige, flexibele en kosteneffectieve oplossingen: op locatie en op as a service-basis.

De gecombineerde producten en diensten stellen klanten in staat om hun authenticatiestrategieën effectiever af te stemmen, in te zetten en te beheren. Hierdoor voldoen ze aan de huidige en toekomstige bedrijfseisen. De toevoeging van de authentication as a service-mogelijkheden van Cryptocard helpen klanten bij de snellere inzet van authenticatieoplossingen. Dit is mogelijk met meer flexibiliteit en tegen lagere kosten. De wereldwijde aanwezigheid van SafeNet maakt het mogelijk om het Cryptocard-portfolio ook te leveren in Azië en het gebied rond de Stille Oceaan, in emea en in Noord- en Zuid-Amerika.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4439600). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.