Managed hosting door True

Amitron breidt security portfolio uit

 

Amitron breidt zijn security portfolio uit met flexibele security oplossingen volgens de eisen van huidige dynamische business processen.

Amitron meldt: 'De tijd van de algemeen bekende maar statische netwerk georiënteerde security producten geraakt achter ons. Dit geldt in het bijzonder voor de bekende hardware appliances. De huidige virtualisatie- en consolidatiebeweging met de bijkomende enorme flexibiliteit die dit kan creëren, zoals het automatisch verplaatsen en (in)activeren van virtuele servers en desktops, laten de pure netwerk-centric en IP-based netwerk security producten hun effectiviteit deels verliezen. Data security zal hierdoor (virtueel) endpointbased moeten werken om nog binnen de dynamische business processen en flexibele IT netwerken effectief ingezet te kunnen worden. Denk hierbij aan de globale organisaties, fusies, groei en krimp. Maar ook Bring-Your-Own-Device en Secure VDI concepten inclusief sterke authenticatie en antimalware kunnen dergelijke eisen stellen.'

Amitron heeft daarom zijn security portfolio hiervoor uitgebreid. Deze uitbreiding betreft security oplossingen voor virtuele servers en desktops, ongeacht de lokatie en dynamische verplaatsing binnen privé netwerken en/of Clouds. Security oplossingen als diensten, die niet alleen gefocused zijn op de gateways maar juist op de data en endpoints. Dit behelst ook cloud web- en mailscanning en sterke authenticatie welke geen lokale netwerk installaties en configuraties vereisen en relatief snel aangepast kunnen worden aan veranderende omstandigheden, bijvoorbeeld van geografische lokatie, uitwijk en in gebruikersaantallen.

Amitron is in 2011 hiervoor naast uitbreiding van haar Trend Micro portfolio strategische partnerships aangegaan met CryptoCard en Zscaler.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4296097). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.