Managed hosting door True

Vinkenburg distributie account manager Trend Micro

 

Trend Micro, specialist op het gebied van virtualisatie- en cloudbeveiliging, heeft Jilles Vinkenburg aangesteld als Distributie Account Manager.

Eerder was Vinkenburg werkzaam bij beveiliger Securitas en heeft hij diverse commerciële functies bekleed bij onder andere Fujitsu Siemens en Actebis. Belangrijkste doelstelling in zijn functie is het verder optimaliseren en professionaliseren van het distributiekanaal van Trend Micro.
Jilles Vinkenburg over zijn overstap: "Met een groeiend marktaandeel in de retail-markt, een sterke propositie in het MKB en een uitgebreid beveiligingsaanbod voor gevirtualiseerde- en cloud-omgevingen, is dit een perfect moment voor mij om in te stappen in de Trend Micro-organisatie. Met de door mij opgedane kennis en kunde wil ik het distributiekanaal verder ontwikkelen, zodat ook partners en klanten daarvan kunnen profiteren.

"Met de aanstelling van Vinkenburg kunnen we onze channel-strategie naar een hoger niveau tillen en de samenwerking met onze distributeurs versterken. Vinkenburg kent als geen ander het volledige proces en de rol van de distributeur hierin. Hij kan niet alleen een bijdrage leveren aan de groei van Trend Micro, maar ook aan de groei van onze distributeurs en channel-partners", vertelt Clement-John de Leeuw, Channel Sales Manager van Trend Micro in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4109093). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Jilles veel succes in je nieuwe functie,

Rob van den Boogaard
www.bcg-eprojects.nl

Jilles, gefeliciteerd en succes!!

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.