Managed hosting door True

Nieuw partnerprogramma Kaspersky Lab van start

 

Het vernieuwde partnerprogramma van Kaspersky Lab is op 15 augustus 2011 van start gegaan. Dit programma voorziet in een verbeterde ondersteuning van de channel partners, waaronder uitgebreide training, speciale technische support en marketingondersteuning. Ter gelegenheid van deze start geeft Kaspersky Lab zijn partners voor de zakelijke markt met een speciale actie de mogelijkheid €250 aan waardecheques terug te ontvangen voor elke €1000 aan ingekochte producten.

"Met het vernieuwde partnerprogramma willen we onze partners en degenen die dat willen worden, helpen om de marktkansen zoveel mogelijk te benutten," zegt Martijn van Lom, Managing Director Kaspersky Lab Benelux. "Zo geven we partners uitgebreide marketingondersteuning en is er voor hen een trainingsprogramma opgezet via de Kaspersky University. Ook kunnen de zakelijke partners terecht bij een speciale technische support hotline en kunnen zij technische pre- en post-sales ondersteuning krijgen. Met onze speciale actie willen we dit allemaal een extra stimulans geven."

Uit onderzoek van Kaspersky Lab blijkt dat veel bedrijven een toename zien van het aantal cyberaanvallen op hun bedrijf en dat mede daardoor de vraag naar oplossingen, die netwerken, computers en mobiele apparaten van het gehele bedrijf beschermen, groeit. Dit biedt goede kansen en dat is ook de reden waarom Kaspersky de ondersteuning van zijn zakelijke partners op een hoger plan brengt.

Als extra stimulans loopt van 15 augustus tot en met 15 oktober 2011 een speciale actie waaraan de huidige partners kunnen deelnemen, maar ook resellers voor de zakelijke markt die nog geen partner zijn. Een deelnemer die in de actieperiode in totaal voor €1000 aan zakelijke Kaspersky-producten inkoopt, krijgt €250 retour in de vorm van Irischeques. Dat geldt voor iedere bereikte eenheid van €1000.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4097381). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.