Managed hosting door True

Computerlinks distribueert Fortinet in Nederland

 

Fortinetleverancier van netwerkbeveiliging en speler op het gebied van unified threat management (UTM), maakt bekend dat het een samenwerking is aangegaan met distributeur Computerlinks.

Vanaf 1 juli 2011 richt Computerlinks zich op het aanbieden en ondersteunen van Fortinets high-end geïntegreerde beveiligingsoplossingen bij Nederlandse resellers en system integrators. Met de toenemende vraag naar geconsolideerde beveiligingsoplossingen, gecombineerd met de groeiende aandacht voor virtualisatie en compliance, krijgt Computerlinks door de samenwerking met Fortinet toegang tot het hoge segment van de security appliances markt. Kees van Kempen, regional manager Computerlinks Benelux: 'Wij zijn verheugd om Fortinet toe te voegen aan ons groeiend portfolio van beveiligingsoplossingen. De UTM-appliances van Fortinet maken een einde aan de energievretende losse elementen in een beveiligingsomgeving zoals losse firewalls, IPD systemen en anti-malware systemen. Het snelle FortiGate-platform, met geavanceerde virtualisatietechnieken, wordt door veel resellers gebruikt om een kostengunstige en bovendien ‘groene' oplossing te creëren voor klanten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4016058). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.