Managed hosting door True

Tripwire heeft nieuwe channel-distributiestrategie

 

Tripwire, aanbieder van IT-security en compliance oplossingen, kondigt vandaag haar nieuwe channel-gerichte distributiestrategie aan voor de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Het Tripwire OverDrive Partner Programma is het belangrijkste onderdeel van de EMEA groeistrategie. Het programma biedt volgens de leverancier voordelen voor betrokken partners die investeren in de verkoop van Tripwire oplossingen en concrete resultaten boeken.

Nederland heeft Tripwire de selectie en accreditatie van drie preferred resellers kort geleden afgerond. Deze resellers zijn geselecteerd op basis van hun verticale industriële expertise en geografische dekking. Ze worden ondersteund door één binnenlandse distributeur: Computerlinks Nederland BV in Eindhoven.

Het Tripwire OverDrive Partner Programma biedt preferred suppliers het volgende:
- Aantrekkelijke marges om de business te versnellen
- Sales- en marketingprogramma's om snelle marktuitbreiding te garanderen
- Training- en certificeringsmogelijkheden, zodat klanten een hoog niveau van technische expertise en kennis wordt geboden

Hans Doornbosch, Managing Director van Pinewood, vertelt: "De snelle toename van cyberaanvallen in de laatste jaren duidt op de dringende noodzaak van het continu monitoren van de compliancy van het security beleid. Op deze manier kunnen verdachte veranderingen en events binnen de organisatie effectief worden opgespoord en kan er direct op worden gereageerd. De producten van Tripwire zijn essentieel in de bescherming van de gevoelige data van onze klanten en we zijn verheugd om aan te kunnen sluiten bij het nieuwe Tripwire OverDrive Partner Programma. We zijn al gestart met het realiseren van de voordelen van het programma en kijken uit naar een lang en succesvol partnerschap met Tripwire."

Kees van Kempen, Regional Manager van Computerlinks Nederland, zegt: "Het Tripwire OverDrive Partner Programma biedt resellers een fantastische propositie. Ze krijgen de mogelijkheid om betere marges te behalen, te profiteren van continue sales- en marketingondersteuning en uitgebreide training. Nu cybercriminelen steeds ingenieuzere manieren bedenken om gevoelige data te onderscheppen, is er bij veel organisaties een sterke behoefte om het juiste security beleid te creëren dat deze dreiging afwendt. Tripwire heeft een markt leidend portfolio met IT security en compliance automatiseringsoplossingen ontwikkeld die nog ongeëvenaard is in de markt en die het organisaties mogelijk maakt om de beste security processen op te zetten door het geautomatiseerd monitoren van veranderingen en events."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3990237). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.