Managed hosting door True

Bloxx tekent distributieovereenkomst met e92plus

 

Bloxx, de innovatieve specialist op het gebied van web- en e-mailfiltering, heeft een exclusieve distributieovereenkomst getekend met e92plus. De distributeur van beveiligingsoplossingen zal Bloxx op de markt vertegenwoordigen in Nederland, België en Luxemburg. e92plus is behalve voor verkoop ook verantwoordelijk voor technische ondersteuning, installatieservice, verkooptrainingen en zowel pre- als after-sales adviezen.

De overeenkomst tussen beide partijen biedt Bloxx de kans om de reeds bestaande klantenkring in de Benelux uit te breiden en de verkrijgbaarheid voor resellers en eindgebruikers te verbeteren. Hans Maatkamp, directeur van e92plus:" We zijn uiteraard heel blij met de keuze van Bloxx en we denken dat we met hun oplossingen op het gebied van filtering van web en e-mail belangrijke producten aan de markt kunnen toevoegen. Hun unieke technologie maakt het mogelijk om Nederlandstalige webpagina's op een dynamische manier te filteren en dat levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid op het web."

"We willen het merk Bloxx verder uitbouwen en de beschikbaarheid van onze oplossingen in de Benelux verbeteren. We zijn dan ook heel blij met deze nieuwe distributieovereenkomst., zegt Eamonn Doyle, CEO van Bloxx. "We hebben er alle vertrouwen in dat e92plus de juiste kennis van de markt heeft en de ervaring om ons te helpen ons merk in de regio verder uit te bouwen, te zorgen voor een goed reseller-netwerk en uiteraard de verkopen te laten stijgen."

Techniek
Bloxx ‘Tru-View Technology' is ontwikkeld in de eigen technische ontwikkelruimte in Livingston, Groot-Brittannië. Deze techniek maakt het mogelijk om webpagina's in real-time te lezen, te classificeren en te filteren. De techniek waarvoor inmiddels patent is aangevraagd, is geïntegreerd in het Bloxx Web Filter, het eerste commercieel verkrijgbare webfilter dat gelijke tred kan houden met de stormachtige ontwikkelingen op internet en de dynamiek van web 2.0-content. De software wordt nu doorontwikkeld voor gebruik in het onlangs geïntroduceerde Bloxx E-mail Filter. De door Bloxx toegepaste techniek helpt organisaties webcontent en e-mail te filteren die leiden tot een verlies aan productiviteit, de organisatie blootstellen aan risico's en aansprakelijkheid, of het netwerk aan beveiligingsrisico's.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3957658). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.