Managed hosting door True

Westcon Security wint Trend Micro distribution award

 

Tijdens het Trend Micro Partner Event 2011 -- "Securing your journey to the cloud" van 10 mei jl heeft Westcon Security de "Value Add Distributor 2010" award in ontvangst mogen nemen.

Deze award is een teken van waardering voor de dagelijkse werkzaamheden voor Trend Micro naar onze resellers toe. Woorden als flexibiliteit, loyaliteit, creativiteit, kennis en kunde alsook reactiesnelheid waren de kernwoorden voor het toekennen van deze award.

We zijn zeer vereerd met deze prijs, een mooie waardering voor de uitstekende samenwerking tussen de Trend Micro en de Westcon sales en support teams" zegt Sander Nieuwstraten, managing director van Westcon Security. " Een speciale dank naar onze partners want zonder hen is het niet mogelijk een dergelijke prijs te winnen".

"Westcon Security is voor ons de Value Add Distributor 2010. Met een dedicated Trend Micro team is Westcon essentieel voor ons succes in Nederland" zegt Clement-John de Leeuw , Channel Sales Manager Trend Micro. "We zijn erg te spreken over de intensieve samenwerking, kennis, creativiteit en de wil om altijd net dat extra stapje te zetten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3939375). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.