Managed hosting door True

F-Secure start Partner Portal voor resellers

 

F-Secure introduceert Partner Portal, een nieuwe online tool voor resellers van F-Secure. Duizenden resellers maken hier reeds gebruik van. Met de portal kunnen wederverkopende partijen sneller reageren op vragen en wensen van eindgebruikers, waarmee een betere service wordt verleend en verkoopcijfers zullen stijgen, aldus de leverancier.

De nieuwe Partner Portal maakt het voor resellers makkelijker omdat alle klantgegevens op een overzichtelijke plaats samenkomen. Op deze manier is het makkelijk accounts te beheren, offertes te berekenen en het verkoopondersteunde materiaal van F-Secure te vinden.

De Partner Portal bevindt zich op de site van F-Secure, en de beveiligde partneromgeving is met een wachtwoord toegankelijk. De kern van de Partner Portal is de pagina ‘Mijn Klanten', waarin alle klantinformatie - bijvoorbeeld wanneer licenties verstrijken - is opgenomen.

De partners van F-Secure kunnen hun mening geven door actief deel te nemen op het resellerforum of door (sales)materiaal te beoordelen. Iedere reseller kan voordeel halen uit de gedeelde kennis van het F-Secure-ecosysteem. Door actief deel te nemen in de ontwikkeling van de Partner Portal kunnen resellers er zeker van zijn dat de portal helemaal aan hun wensen voldoet.

De nieuwe Partner Portal is beschikbaar via https://partnerportal.f-secure.com

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3862850). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.