Managed hosting door True

Quest Software neemt e-DMZ Security over

 

Quest Software kondigt de overname aan van e-DMZ Security, LLC, een organisatie dat gespecialiseerd is in toegangscontrole en oplossingen voor identiteitsbeheer. Met deze overname breidt Quest zijn Quest One Identity Solution productportfolio verder uit.

e-DMZ ontwikkelt oplossingen die compliance- en beveiligingsproblemen helpt op te lossen die verbonden zijn aan de complexe en groeiende eisen van identiteitsbeheer en toegangscontrole.

Identity en Access Management (IAM) wordt met Quest One vereenvoudigd om beveiliging, efficiëntie en compliance te verbeteren door: niet-Windows systemen in Active Directory te consolideren, belangrijke IAM te verenigen, automatisering van identiteitbeheer en beveiliging van belangrijke systemen.

De Total Privilege Access Management (TPAM) Suite van e-DMZ voegt vier belangrijke beheeroplossingen toe aan Quest One: het beheer van de wachtwoorden, beheer van de applicatiewachtwoorden, beheer van de persoonlijke sessies en beheer van de taken. De overname biedt Quest One een bredere ondersteuning in beveiliging van het beheer en in het managen van alle administratieve activiteiten over de hele infrastructuur van een organisatie. Dit omvat Windows desktops en laptops, servers, databases, hypervisors, netwerkapparatuur en andere systemen binnen de organisatie. Door deze combinatie is Quest het eerste bedrijf dat de vier pijlers van de geconvergeerde privileged identity management markt aanbiedt - de Active Directory Bridge, de wachtwoordkluis, het Unix beheer en het Windows-sessie beheer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3789099). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.