Managed hosting door True

Check Point boekt 1 miljard dollar omzet in 2010

 

Leverancier van beveiligingsoplossingen Check Point heeft goede resultaten geboekt in het vierde kwartaal van 2010 en het hele fiscale jaar 2010. Gil Shwed, ceo van Check Point Software Technologies, spreekt van een recordresultaat. Dat was onder andere te danken aan de toenemende vraag naar nieuwe producten voor netwerkbeveiliging.

De omzet van Check Point groeide het vierde kwartaal van 2010 met 17 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2009. De omzet in het hele fiscale jaar bedroeg bijna 1,1 miljard dollar. Dat is een groei van 19 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.

De operationele winst in 2010 bedroeg 622,7 miljoen dollar, dat is 57 procent van de omzet. De operationele cashflow steeg met 23 procent naar 674,1 miljoen dollar. De winst in het vierde kwartaal van 2010 bedroeg 183,6 miljoen dollar, dat is 58 procent van de omzet.


IPS en DLP
Gil Shwed, ceo van Check Point Software Technologies, spreekt van een recordresultaat. Volgens hem nam de vraag naar nieuwe producten voor netwerkbeveiliging toe, zoals intrusion prevention system (IPS), data loss prevention (DLP) en software voor beveiliging van mobiele omgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3787801). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.