Managed hosting door True

Symantec encryptie-specialisatie voor partners

 

Symantec introduceert Encryption Solutions Specialization. De specialisatie biedt de partners van Symantec kennis van de encryptie-oplossingen van het bedrijf die hen kan helpen bij het verbeteren van hun concurrentievoordeel, verbeterde herkenning bij klanten en het verhogen van de inkomsten

Symantec-partners kunnen de Encryption Solutions Specialization behalen door de technische en verkoopaccreditatie van Symantec's encryptieproducten, inclusief PGP Encryption en Symantec Endpoint Encryption te completeren. De lancering van deze specialisatie kenmerkt de volledige integratie van de channel-partners van PGP Corporation en Guardian Edge Technologies Inc. in het partnerprogramma van Symantec.

Met de encryptie-oplossingen van Symantec kunnen de partners hun klanten een uitgebreide informatiebescherming bieden die gebaseerd is op bewezen, op standaarden gebaseerde, technologie. De reeks encryptie-oplossingen van Symantec biedt een centraal beheer van beleid, accurate compliance-based rapporten en een universeel beheer van de encryptieproducten.

"Beveiligingsdreigingen worden steeds geavanceerder, waardoor er een overstap van het beschermen van de infrastructuur naar het beschermen van de informatie nodig is. Het ontwikkelen van een encryptiestrategie is belangrijk voor bedrijven van iedere omvang en onze partners focussen zich op het helpen van klanten bij het beschermen van hun data in het geval van verlies of diefstal", zegt Ian Walker, Distribution & SMB Sales Manager Symantec. "De Encryption Solutions Specialization erkent partners die expertise in onze encryptie-oplossingen hebben laten zien. Het biedt Symantec-partners middelen zodat zij kunnen voldoen aan de behoeften van hun klanten en zij hun organisatie kunnen onderscheiden."

Partners die Symantec's nieuwe specialisatie behalen hebben betere toegang tot technische en verkoopmiddelen van Symantec. Zo worden zij geholpen bij het versnellen van de verkoop, maar ook financiële incentives, op maat gemaakte promoties, tools en toegang tot het Opportunity Registration Program van Symantec. Dit programma is ontwikkeld om partners te helpen bij het verhogen van de winstgevendheid. Partners die het lidmaatschap binnen de Encryption Solutions Specialization behalen, onderscheiden zich ook door een Specialist Partner-logo en een benaming als Encryption Solutions Specialist Partner binnen Symantec's Partner Locator. De nieuwste specialisatie van Symantec ondersteunt de focus van de organisatie op het bouwen van bevoegdheid van partners voor belangrijke oplossingsgebieden en het biedt partners vergrote kansen voor voorspelbare, winstgevende groei.

De Encryption Solutions Specialization vereist dat partners technische en verkoopaccreditaties behalen. Dit garandeert dat zij een diepgaande expertise hebben op het gebied van verkoop en implementatie van de encryptie-oplossingen van Symantec. Partners die deze nieuwe specialisatie behalen, zijn in staat om effectiever oplossingen te bieden die klanten helpen bij het verbeteren van het beheer, kosten verlagen en informatierisico in de hand te houden door hun ongestructureerde informatie op te slaan en te beheren.

Onderscheiden met de specialisaties van Symantec
De specialisaties van Symantec erkennen partners met een bewezen kennis op een bepaald zakelijk gebied of marktsegment. Het biedt partners de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om onderscheidende diensten te bieden aan hun klanten. Symantec-partners kunnen een specialisatie behalen door aan bepaalde eisen te voldoen die hun kennis en bekwaamheid in een oplossingsreeks verbreden. Voor deze investering ontvangen zij unieke voordelen. Symantec biedt deze specialisatie wereldwijd aan, verdeeld over oplossingsgebieden en marktsegmenten. Het erkent de volgende gebieden van partnerkennis en -expertise: Encryption, Enterprise Security, Endpoint Management, Data Loss Prevention, Data Protection, Archiving en Discovery, Storage Management, High Availability, en het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3779066). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.