Managed hosting door True

Terach distribueert Sourcefire in Benelux

 

IT-distributeur Terach neemt de beveiligingsproducten van security-specialist Sourcefire op in zijn Benelux-portfolio. Sourcefire, is het bedrijf achter de open source Intrusion en Detection-technologie Snort en loopt voorop in het bieden van intelligente internetbeveiligingsoplossingen.

Het Sourcefire Intrusion Prevention System (IPS) behaalde half januari 2011 hoge resultaten in een onafhankelijke test van NSS Labs. De oplossing werd voor het tweede achtereenvolgende jaar als beste getest. Daarnaast legt Sourcefire een sterke nadruk op het beschermen van investeringen in beveiligingoplossingen. Zo lanceerde het bedrijf in het najaar een initiatief om klanten in staat te stellen het rendement op hun investering te maximaliseren en tegelijkertijd het risico voor het netwerk te minimaliseren. Dit programma werd ontwikkeld om de integratie van het inbraakpreventiesysteem met andere aanvullende beveiligingstechnologieën te vereenvoudigen. Met het programma maximaliseren gebruikers het rendement op hun beveiligingsinvesteringen en profiteren ze van snelle bescherming en lagere overheadkosten. Ze kunnen hun forensische netwerkservices, netwerktoegangscontrole (NAC), inbraakbeveiligingssystemen (IPS), beveiligingsinformatie en gebeurtenisbeheer (SIEM), kwetsbaarhedenbeheer en infrastructuurtechnologieën combineren in een intelligent ecosysteem voor beveiliging. Dit biedt gebruikers een enorme keur aan technologieën die onderling samenwerken en informatie delen met de IPS van Sourcefire.

Volgens Warner Nedermeijer, Managing Director van Terach, zijn de Sourcefire Next-Generation IPS-oplossingen een uitstekende aanvulling op het bestaande productportfolio van Terach. "Deze zeer toekomstvaste oplossingen ontbraken tot nu toe in ons aanbod. De Sourcefire Next-Generation IPS-oplossingen zijn interessant voor klanten doordat ze netwerken optimaal beschermen tegen de voortdurend veranderende en geavanceerdere bedreigingen, en naadloos samenwerken met andere oplossingen. Wij zien dan ook veel mogelijkheden voor deze producten die we actief gaan ondersteunen met business development en marketing. Zo helpen we Sourcefire om bij partners groei te realiseren. Partners kunnen op hun beurt hun eindgebruikers innovatieve en toekomstvaste beveiligingsoplossingen leveren."

Fred Noordam, Manager Benelux en Zuid-Afrika bij Sourcefire, is enthousiast over de keus van Terach. "Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking om onze producten in de Benelux bekend te maken bij klanten en hen de voordelen te laten ervaren van de meest geavanceerde cyberbeveiliging die op dit moment beschikbaar is."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3762763). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.