Managed hosting door True

Computerlinks distribueert Check Point Software

 

Computerlinks distribueert sinds kort de security-oplossingen van Check Point Software.

Computerlinks opende onlangs een kantoor in Nederland. De distributeur van oplossingen voor it-beveiliging en internettechnologie voerde al productlijnen als Websense, Ruckuss Wireless, Gigamon en SteelEye en per 1 december komt daar Check Point bij. "Wij zijn zeer verheugd dat we officieel distributeur zijn voor Check Point in Nederland. Onze kantoren in het buitenland distribueren al geruime tijd het productportfolio van Check Point en wij kunnen putten uit de ervaring en support die daar is opgebouwd. Ook ons lokale team heeft bij vorige werkgevers jarenlang ervaring met de producten van Check Point opgebouwd", aldus Kees van Kempen, country manager voor Computerlinks Nederland.

Arthur van Uden vervolgt: "Computerlinks Nederland gaat ons helpen om ons unmanaged partnerkanaal verder uit te breiden. We gaan ons vooral richten op de zogenaamde ‘emerging producten' zoals endpoint en data loss prevention (dlp). Ik ben ervan overtuigd dat Check Point van grote toegevoegde waarde kan zijn voor onze Silver, Bronze en Unmanaged partners in Nederland.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3717315). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.