Managed hosting door True

VisiOnISP en Alcadis IP Solutions worden partners

 

VisiOn - Integrated Security Projects en Alcadis IP Solutions hebben de handen ineengeslagen om de CCTV-markt te veroveren. Beide partijen gaan hechter samenwerken om complexe integratieprojecten van CCTV in (draadloze) netwerken te realiseren.

VisiOn ISP is een jonge organisatie die bestaat uit mensen met jarenlange ervaring op het gebied van geavanceerde oplossingen in cameratoezicht en beveiliging. Het levert organisatorische, bouwkundige en elektronische veiligheidsoplossingen voor onder andere evenementen, stadscentra, openbaar vervoer, zorg en retail. Met de netwerkkennis en inkoopkracht van Alcadis levert dit kosteneffectieve en technisch hoogwaardige oplossingen op.

Onlangs verwierf VisiOn ISP een Europese aanbestedingsopdracht van het GVB. Dit is het eerste resultaat van de samenwerking van de twee organisaties. Na afronding van het project voldoet het GVB aan de NCTB-verplichting ‘Cameratoezicht Openbaar Vervoer Stationsgebied Amsterdam Centraal'. VisiOnISP past hier een migratiestrategie toe waarbij op termijn alle stations en bedientafels kosteneffectief kunnen worden gemigreerd.

Alcadis IP Solutions is een oplossingsgerichte distributeur die gespecialiseerde netwerkapparatuur levert aan (telefonie) internet service providers en ict-installatiebedrijven. Het bedrijf is biedt de nieuwste (draadloze) ip-oplossingen en technieken, ook op het gebied van CCTV. Alcadis heeft in samenwerking met zijn partners veel camerabeveiligingsprojecten afgerond. Het portfolio omvat onder andere de producten van Indigo Vision, Alcatel Lucent, Ruckus Wireless en Alvarion.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3692799). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.