Managed hosting door True

Stein Tiebosch wordt channel manager bij Check Point

 

Check Point Software Technologies, leverancier van internetbeveiligingsoplossingen, heeft Stein Tiebosch aangesteld als channel manager. Hij krijgt de verantwoordelijkheid over de partnerrelaties.

Stein Tiebosch was eerder werkzaam als account manager network & security en als Juniper-specialist bij Avnet Technology Solutions. Daarvoor was hij technical specialist hardware bij Van Boxtel Software.

Hij ziet een nieuwe uitdaging op het security-vlak. "De sterke focus op security binnen mijn nieuwe functie spreekt me erg aan. Check Point heeft vooruitstrevende producten en combineert dat met een duidelijk partnerbeleid. Ik zie ernaar uit om de relatie met partners verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de verdere groei van het bedrijf."

Nick Lowe, head of Western Europe sales: "We blijven investeren in nieuwe producten en in onze partners. De komende tijd introduceren we verschillende beveiligingsoplossingen op het gebied van endpoint- en applicatiebeveiliging, DLP en beveiliging van virtuele omgevingen. Voor het succes van deze producten zijn we sterk afhankelijk van onze partners. De aanstelling van Tiebosch is daarom ook van groot belang voor onze groeiambitie. Hij zal de contacten met verschillende partners beheren en zorgen voor een betere samenwerking."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3678276). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.