Managed hosting door True

TrustPort security-software nestelt zich in Eindhoven

 

TrustPort, producent van security-software, gaat vanuit zijn nieuwe vestiging in Eindhoven de Nederlandse en Belgische markt bedienen. Hiermee komt het portfolio van beveiligingsoplossingen beschikbaar voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Het van oorsprong Tsjechische bedrijf, dat zich al sinds 1991 bezighoudt met de ontwikkeling van metascan beveiligingstechniek, heeft sinds de overname door Cleverlance een compleet portfolio met oplossingen voor veilige communicatie en betrouwbare gegevensbescherming ontwikkeld.

De software beschermt stand-alone computers en bedrijfsnetwerken tegen virussen en spyware, aanvallen van hackers en binnenkomst van spam op alle niveaus. Door de kracht van de metascan engines, waaronder AVG en Bitdefender, behaalt TrustPort hoge detectierates (bronnen: Virusbulletin en AV-comparitives).

Het bedrijf zegt zich te onderscheiden met de metascan engine. Deze metascan aanpak maakt het mogelijk om alle dataverkeer automatisch met meerdere antivirusscanners te checken. Volgens Aswin Steenhof, directeur Benelux, biedt de metascan techniek extra veiligheid.

De producten zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar via de eShop, maar zullen op korte termijn ook via een select retail- en dealerkanaal in Nederland en België worden aangeboden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3672450). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.