Managed hosting door True

Fortinet stelt versterkt zijn team

 

Security-leverancier Fortinet versterkt zijn team met een FortiWeb-specialist en systems engineer.

Fortinet, leverancier van netwerkbeveiliging en unified threat management (utm), heeft Martijn Duijm benoemd tot EMEA FortiWeb-pecialist. Duijm wordt verantwoordelijk voor het ondersteunen van technische verkooptrajecten van FortiWeb-oplossingen. Daarnaast zal hij betrokken zijn bij het verbreden van de productkennis rond FortiWeb bij strategische partners en accounts.

Andre Noordam is aangenomen als systems engineer. Hij zal samen met Nederlandse partners eindgebruikers adviseren op het gebied van it-architectuur en de mogelijkheden die Fortinet daarbij biedt.

Duijm is afkomstig van Imperva, leverancier van databeveiliging, waar hij als senior security engineer de afgelopen twee jaar verantwoordelijk was voor technische sales trajecten en het uitbreiden van de markt door het contracteren en trainen van nieuwe partners. Daarvoor was hij senior security consultant en product manager bij Onsight Solutions. De basis van zijn brede security-kennis werd gelegd bij Kahuna Network Solutions, waar hij vanaf de start van de onderneming jarenlang werkzaam was als security engineer, presales consultant en technical product developer.

Noordam werkte voorheen bij security-softwareleverancier Trend Micro. Hier ondersteunde hij met zijn technische kennis de top van de kanaalpartners en de grotere klanten. Daarnaast was hij frequent spreker op security-seminars van partners en resellers. Hij is een ervaren security-specialist, die zijn expertise onder andere heeft opgebouwd bij it-service provider Dimension Data en security-distributeur Risk Technology.

Theo Schutte, country manager Fortinet Nederland: "Het afgelopen jaar is er een toename in de vraag naar onze beveiligingssystemen voor netwerken en utm-oplossingen. Niet alleen in Nederland, maar in heel EMEA vragen bedrijven naar geïntegreerde security appliances. Om onze partners zo goed mogelijk te ondersteunen met specifieke technische kennis, hebben we Duijm en Noordam aangesteld. We zijn heel trots dat ze ons team komen versterken en verwachten dat dankzij hun brede security-kennis en enthousiasme ons productenportfolio nog beter onder de aandacht van onze zakelijke partners komt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3666168). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.